12weeks 2 days pregnant, normal kah bila keluar light spot cokelat muda

Please help and sharing pendapat mommies semua disini, saya baru saja mendapatkan spotted macam dalam gambar tu. Adakah sesiapa yang pernah ada experienced macam saya #PleaseAdvice

12weeks 2 days pregnant, normal kah bila keluar light spot cokelat muda
4 Các câu trả lời

Baik awk g hosp je trs. Sy msa misscariage dlu mcm ni la prmulaan spot sikit2, lama2 dia jd makin kerap smpai 3 hr bru sy pegi hosp, rupanya dh misscariage tggl tgu jatuh sndiri je . Msa tu sy 11w. Jd apapun spot/drg yg klr dri faraj smasa pregnant baik cpt2 pegi hosp

1y trước

Terima kasih untuk sharing reply awak.. Saya tengah pantau hari ne macam tak keluar lagi dan keluhan sakit cramps lalu sakit pinggang/pinggul Alhamdulillah memang tiada.. rencana esok saya mahu call doctor OnG saya sebab hari ne sunday cuti

tak normal.. saya awal2 positifkan diri cakap ia normal sebelum berjumpa doktor, rupanya mengundang kepada keguguran.. better pergi ke klinik atau hospital utk check..

1y trước

Thanks for your reply Yesterday saya dah gi klinik swasta dan check semua plus buat scan juga, Alhamdulillah baby ok dan active. Check urine dan dapat result Doctor suspected ada jangkitan bacteria or something and tengah tunggu result makmal sebab spot yang keluar tu bukan macam cecair fresh or fresh blood

tak normal.. sy bru² ni pun mcm tu.. hari tu jg g klinik swasta .. dr bg ubat utk kuatkan rahim.

Tak normal. Dah pergi klinik/hospital? Kalau belum sila pergi dengan segera