9weeks pregnant

Normal ke keluar darah coklat waktu 9 minggu ni? saya dah keluar coklat ni dekat seminggu. Harini baru nak share sebab harini banyak pula keluar sampai penih pantiliner saya. Mohon pencerahan sebab saya first baby. Takda pengalaman langsung.

1 Trả lời

sis ada g klinik tak check?, kalau belum better g check, maybe warning tanda rahim sis tak kuat . nnt doc. bagi ubat kuatkan rahim. saya pun hari tuh keluar sikit. terus g klinik. skrg ada masalah ja. better g klinik sbb kita taktau keadaan kita n baby mcm mana.

3y trước

ada. doc cakap selagi belum keluar darah merah ketulan fresh insyaAllah ok. tapi malam ni nak try jugak pergi. thankyouu