12 weeks keluar darah sikit

Mommies. Nak tanya pendapat atau pengalaman korang. 4 hari lepas time rehat2 duk kat rumah tiba2 time kencing keluar darah mcm baru nak start period tu. Sikit je. Lepastu pakai pantiliner takde dah kesan2 mcm darah ke apa yg keluar. Harini pegi scan dekat sonobee, baby okay je dah nak masuk 13 weeks. Kenapa haritu boleh keluar darah ye? Bukan spotting coklat, ni mmg warna darah betul. Kalau ada pengalaman yg sama mohon share ye. Terima kasih banyak ❤️

1 Trả lời

pun sama dulu macam saya 10week . doc katanya rahim saya sangat lemah jadi beri ubat kuat rahim . sampai sudah okay.

1y trước

ya . 25weeks