7 bulan pregnant

normal ke kandungan 7 bulan kepala baby still tak pusing ke bawah?

20 Các câu trả lời

Normal . sye 37week bru kpala bby trun bwah .dont worry mommy .. Sye mse preggy smpai stress sb bby melintang. Pdahal prut dah 8buln.. Sye smpai brurut smua tp bby pusing kpala dia balik kpada melintang 2kali sya brurut mcm tu jugk .so saya redha je la tkut klu brurut lg bahayakan bby ..so jln terakhir saya bnyk brsujud and hari2 sya brckp dgn bby . Pjuk dia pusing hehe

Dia kene 36 weeks sbb bila 36 weeks baby dh besar xde ruang untuk pusing. In shaa allah akan pusing sis.😊😊sy 35 weeks dh masuk laluan. Sy doakan sis dipermudahkan segalanya.

Normal..sy pun hr tuh scan bby duk melintang.. Bru ni p check kk misi ckp kpla KT bwah je nih..take time..xpe,insyaAllah nnti pusing la BBY tuh ke bwah.bykkn berdoa d permudahkn sglanya

5y trước

🤗

Haritu mase 7bulan pn baby still tk pusing ke bawah..checkup bru ni 36weeks kepala baby bru pusing ke bawah..jgn risau laa,still ada ruang lg dia nak berpusing tu

sm la ngan sya,scan 28 week doktor ckp kepala kepala msih atas.xape doktor ckp msih ade ruang utk bby pusing.nnt 32 week scan lg.

Normal sis. Sy masa 7bulan hr tu kpla kat bawah..skrg 8bulan kepala kat atas. baby masih seronok berpusing2 kat dlm

Think positive... Klau tak pusing lagii .. nurse akan Cuba pusingkan juga... Smoga dpermudahkan

Sabag bby belum tetap kedudukannya.. Bila dah 36w.. Should do smthg.. Itu yg doc gtau saya

In sya Allah, 6t dye2 slow pusing la tu...byk2kn doa yer ibu...🙂🙂🙂

normal je insha Allah sbb saha dulu 8bulan baru kepala baby pusing