Nak tidur mesti nangis²

Normal ke kalau tiap kali bayi nak tidur mesti nangis² dulu & bdrama skejap?

10 Các câu trả lời

Normal.. anak saya dua org mcm tu.. makin meningkat bulan, lama2 dia akan kurang menangis sendiri.. point utama kena bersabar saja 😅 semoga tabah sis..

Normal Jer..Sbb Keadaan Baby xsama..Ada yg senang tdo..Ada yg Berdrama Dulu bru tdo..Mcm Anak sya skrng dh masuk 4 bulan..Dia nk main2 dulu bru tdo😂

same macam anak saya . setiap kali dye merengek saya tak paksa dye tido., saya dukung bawak jenjalan kejap or tengok tv sampai dye bebetul nak tido .

Sama.klaw pksa dye still xnk tdo.cek knpe.kdng pmpers basah.prut kmbung ke.or bwk pusing2 dlu dlm rumah bg dye rilex.then bru tdokn blk.

Sama mcm anak saya ,, nak masuk 6 bulan before tido merengek2 bagi tau nk tido lambat merajuk kne pujuk dlu baru susu & tido ,,,

5y trước

Baby taw perasaan kita klu kte marah ke kte stress ke .. klu time baby merengek2 tu kita cool down kn dia kita kne pujuk2 dodoi2 dlu .. bru baby selesa tido ..

Ni mesti ibu baby dulu suka tgok...drama sgttt kt tv3😅😆😂

5y trước

🤣

Normal tu sis. Biasalah baby banyak ragamnya.

Normal.. Dia xleh ckp so dia nangis hehehe

Kdang2 ank sy pn mcm tu...

Biasa lah 2..hehe..