Normalker?

Normal ke kalau selera makan takde? Kadang2 tu makan tak sampai 10minit dah muntahkan balik😢minum air kosong pon boleh muntah. Tak jejaskan baby ke? ##ingintahu

2 Các câu trả lời

beli ubat muntah. saya pregnant kedua ni muntah teruk sgt smpai muntah berdarah, usus luka. doktor suruh makan je ubat muntah selagi rasa mual. xlarat asyik muntah je, makan xlalu. makan ubat tu rasa mual ada je lg, tp xmuntah da, makan pon selera sikit

Normal.. sabar dan syukur hadapi ujian kehamilan. usaha cari makanan yg berkhasiat sesuai dgn selera. tak pun minta suami suapkan atau makan kena berteman.

2y trước

o