Normal ke Scan 6 weeks 6 hari bru nampak kantung je.

Normal ke kalau scan 6 weeks 6 hr bru nmpak kantung ##ingintahu #bantusharing

Normal ke Scan 6 weeks 6 hari bru nampak kantung je.
27 Các câu trả lời

normal je sis . saya pun 6week bru nampak kantung . 2minggu kemudian repeat scan baby ada . tunggu lagi 2minggu ya

Ni saya scan 7w nmpak kantung size 5w5d je. Pastu repeat scan 9w baru nmpak janin and heartbeat.

sy 7 weeks nmpk kantung je.. alhamdulillah after 2 weeks dtg balik scan nmpk heartbeat

Normal awk. Biasanya 8-10 weeks bru nmpak janin dan degupan jantung dgn jelas 😊

bagi saya normal ja . sbb saya pun 8weeks baru nmpk baby n heartbeat

Normal awk. Nanti scan semula dlm 9w InsyaAllah dah ada janin & heartbeat

saya scan 8-9 w bru nmpk kntung.. mmg normal especially first prgnancy..

Normal. 8-9weeks baru ada janin and dapat dengar heartbeat

masa sis tahu pregnant ada mkn asid folic takk??

berapa minggu sesuai untuk scan tahu jantina baby???

1y trước

kdg seawl 16w pn dh bleh npk klw bby bg krjasama, cuma ntuk lbih jelas better 20-24w . mcm sy, 16w npk girl, 20w kkia dh scan npk mcm boy, 28w plk mmg boy.so mmg boy la 😁