Sakit Pinggang yg melampau

Normal ke kalau saya asyik sakit pinggang terlalu kerap , sedangkan kandungan baru berusia 9minggu . sakit yang melampau nak bergerak pon susah

2 Các câu trả lời

saya pun tengah rasa sakit pinggang nei, lepastu keputihan keruh macam keluar darah tp tak pekat, sikit '' , saya risau jg , sbb on off sakit pinggang dah 2 hr..kandungan 9week tp saya pergi scan smlm, dokter kata nmpak kantung je😌 harap janin berkembang baik dan sehat tumbuh besar hingga diizinkan Islamiah bersalin normal, aamiin🤲 selamat ibu dan anak , nnti ketika melahirkan,aamiin😌

saya pun prna alami sprti sis dikandungan 9minggu dr depan prut smpai dkt pingang smpai tak selsa sngat skit tu..last"bla sy jumpa dr sy tnya. jwpan dr bgi normal sbb kandungan kita bru nak membesar dn menyebabkan skit yg kita alami tu, tp klu sis rsa tak selesa dgn yg sis alami sis ble tanya dkt klinik.nti dorg akan refer sis dgn dr...dan sis bnyk"kn rehat ok..