sakit pinggang yg melampau

ada x mummy2 yg mcm sy? tiba2 sakit pinggang .. nak bangun & duduk sakit.. normal ke? sy baru 5w nak masuk 6w

13 Các câu trả lời

Saya hri itu musim 5 weeks mcm itu la sis btul2 skit ne esok dia sa pigi kelinik kerajaan doktor kata x ada apa2 biasa bgitu org mula2 awal2 kehamilan .. Sa bli je minyak kayu putih gosok2 skit itu syukur skrg da nk masuk 10 weeks semakin baik doa2 sja sis semoga kita yg hamil ne sentiasa dilindungi Dan sihat2 smpi bersalin ye jgn risau x ada apa2 ye.. Doa sja minta tuhan jga kandungan kita ye...

5y trước

Legaa dgr..kalo tu pbawakan smasa hamil, xpela.. kite btahan je la kan.. hrap kite smua dlindungi.. masing2 sygkan kndungan.. hrap xbtrusan @ memudaratkan..aminnn

Normal. Saya kena masa pregnant anak pertama. Sampai nangis2 tahan sakit. Rasa mmg mcm nak patah 2 pinggang tu. Pulak tu sakit tu datang due date sepatutnya period tp x period. Like mcm tanda2 nak period la tp lg kaw2 sakit pinggang tu. Suami siap belikan jelly gamat kononnya boleh baik kan sakit pinggang. Lama2 baik sendiri..

Rasanya normal sis... Sy masa awal2 pregnant xda alami sakit pinggang..tp bla start 18w+ hr tu dh start sakit pinggang..kalo lps bgn tdr..nk duduk sblm bdri pun sakit.. Sis masih awal lg.kena byk2 rht & jgn bt kerja berat2..

5y trước

Hmmm tu laa pasal.. Letak minyak2 angin ke..bagi lega pun xhilang juga😭 skali xterasa sakit tu bila rasa mgantuk nak tdo laa😂 dh fokus nak lelap..pinggang sakit pun xbrpa rasa..

Baik sis.. sy riso sbb sblm ni pnh kguguran.. hrap tiada apa2 yg xelok.. smoga kite sama2 dlindungi hingga slmt bsalin yer sis..

5y trước

Alhamdullilah rezeki sis tu... InnsyaAllah..kalo ikutkan tanda2 normal tu lgpun blm blarutan kan..tp jgn biarkan kalo da mkin sakit yaa sis..cpt2 rujuk pd klinik....apa yg penting sis bawa brht byk2..hadkan pgerakkan.. Sy doakan sis & kandungan dlm keadaan baik2..amin..amin..

Same sis....sakit pinggang,mlm lenguh kaki semua...xtau la sbb pregnant ni ke ape..saya bafu 5 week

5y trước

Kannn...mmg normal agknya kot.. btabah la ye mummy2.. hrap x memudaratkan..

Same week lah kite. Normal awk . Nnti makin besar baby lagi saket pinggang😂

a. ah same laa.. rase sakit.. sengal.. pastu ada kuo darah sikit2..

5y trước

baru lagi xbyk.. mcm tompok2

Sya 14 weks skrg start dah Rse semua tu kdg2 smpai ngis nk bgun

Cuba buat back pain strencthing.. It doea help

Sama la, sy msa 7w dah start rasa mcm tu.