Fluuu

Normal ke kalau pregnant mommies terkena selsema ni??

13 Các câu trả lời

Sis dpt selsema kemudian batuk n teruknya dpt penat. Doctor bg neb. Gas.. kemudian bg inhaler terus. Omg stress! 2 minggu bertahan dr mkn ubat steroid n selsema demi baby.. alhamdulillah dh sembuh dgn sendiri. Tp jgn ikut sis.. sis still tanya doktor pakar. Dah X penat X perlu mkn ubat..

Ada org bg petua mandi air suam dgn minyak kayu puti tuang sedikit kat dlm air suam tu..tp hti2 terminum or kena mata..kang kepedasan mata..perna try,better ok sikit laaa...sbb time prgnant ni x blh suka2 ambi ubt slesma or batuk

5y trước

😍😍

Normal sis.. sistem imun kita ni jd rendah sebab nak bolehkan penerimaan janin baru dalam kandungan.. tapi kalau nak dptkan ubat, baik jumpa doktor, jgn mkan ubat sembarangan

5y trước

ok sis hhe.. 💖

sy br sembuh flu..g jmpa doc dpt ubat..tp sy mkn bila perlu je..n ok dh..minum lemon suam..minum air suam..

Sy pon selsema jgk.. G jmp doktor utk dptkn nasihat n ubat.. Jgn mkn sembarangan ubat ye sis..

Normal kot... Sy pun kena juga... Tp klau Rasa teruk sanggat flu Tu baikk jmpa doktor

Sy dah dmam n selesema 2 ari hah.sok sek dah..cpat2 lah ilang..xlarat dbuatnya.😥

Sy pn slsma dah 2 hri. Pakai mnyk kayu putih rasa ok sikit.

Normal sis..dpt kn nsht dktor klu nk ambk apa2 ubat..😊

5y trước

Haa..elok lh tu sis.. Sy pn kna slsema n batuk msa awal kndgn..dktor akn bg ubt yg safe utk preggy..😊

Prkara biasa...bykan mnum air suam