Pregnant 13weeks

Normal ke kalau pregnant 13 weeks xde rasa apa² pun lgi?. Kadang tu rasa mcm bkn org pregnant plk😅 Sbb morning sickness xde, sakit² pinggang pun xde, air liur bnyk pun xde jgk mcm mommy² lain. Normal x ye? #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal sis . Lain org lain alahan & journey dia . Bersyukur sis dipermudahkan . Mcm saya 1st trimester 3 bulan alahan teruk hanya sekali masuk ER & KK tambah drip . Then normal balik , start 6-7 bulan alahan balik yg extra plus gastric keluar masuk ER & Ward tambah drip lebih 8 botol setiap kali masuk . Now 8 bulan lebih ni dah okay balik .

normal