perut kecik

normal ke kalau masa 32 weeks perut masih kecik? nampak mcm baru 3 bulan jerr? takut juga kalau berat baby kurang nanti semasa nak melahirkan?

2 Các câu trả lời

Takkan doc tak cakap ape..dah 32weeks kan.. kalau ada masalah,doc dah cakap ada masalah..

5y trước

Dont worry dear..as long as doc takde cakap apa..hopefully everything will be fine :) but if you got concern.. go private clinic for further checkup..but once you go see the doc,raise as many concern as u have! Good luck dear. We are almost there!💪🤗