LENDIR....

Normal ke kalau lepas bersama suami mlm tuu esoknya akan keluar byk lendir ? #ingintahu

7 Các câu trả lời

Klu lebihan air mani suami ye normal.. tp klu lendir tu berbau lain or busuk or ada darah.. tu xnormal.. klu mngandung segera ke spital klu x berenti.. klu xngandung pun better g la spital or klinik..

Sis pregnant berapa weeks? Lendir darah ke sis? Kalau bukan, mungkin excess sperm suami kot

ye normal.. sme ade lebihan air mani atau pun vagina discharge.. sbb nye vagina kte self-cleansing..

pregnant ke..brp week.myb lebihan air mani suami

normal...maybe lebihan air mani

normal