Scan tak sama dengan kiraan LMP

Normal ke kalau kiraan LMP dah 8wtapi bila pergi scan hari ini tengok baru 6w2d. Last week pergi scan 5w5d. Normal ke kalau size baby tak sama dengan LMP. Sebab saya risau lagi lagi saya tak ada symptoms pregnancy #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Dr kata normal.. sbb saya kalau ikut LMP dah 7minggu. tapi dlm scan baru 5minggu 2hari.

2y trước

Normal ya? Fuhhh lega i sbb doctor i tak comment apa but suruh dtg another 2-3 weeks je