BERJALAN SIKIT TAPI BLEEDING

Normal ke kalau jalan sikit tapi bleeding? Bila kita baring, takde bleeding pun. Kena bedrest ke?

4 Các câu trả lời

sy last pregnancy mcm ni asal jalan je bleeding strt 6 weeks dia spotting stopp spotting stop 12 weeks 16 weeks .. betahan smpai 23minggu je.. 😭 masalah sy pula cervical incompetence

2y trước

Doc ckp missed miscarriage

I had the same issues masa 6-8 weeks. Sekarang dah masuk 9 w. Jumpa doc, n dia suggest stop dulu aktiviti morning walk saya.

Jumpa doc sis. Jangan biarkan

Jumpa doktor sis