Bleeding sikit

Para ibu yang mengandung… normal ke kalau bleeding sikitt je 😢 risau saya . Dkt ari ari rse sakit . Tlg respon yaa.. tapi darah tu bebetul sikit

3 Các câu trả lời

darah skrg dh berhenti? kalo blum better check dgn doc..doc je bleh sahkan spotting @ darah lama @ threaten pregnancy..sy 1st baby threaten sb bleeding byk + sakit mcm sngugut..if sis ada 2 tanda ni cpt2 jumpa doc..now 2nd preggy sy bleeding tp sy jmpa doc dia ckp darah lama..condition ni jd 2x..sekali 4weeks, then 8weeks..lepas tu dh xde..alhmdlh now 4month & counting..harap xde masalah..sy doakan semua selamat..amin

3y trước

Saya pun doakan awak selamat smpai bersalin yaa mommy! Semoga kita semua dijauhkan dgn bnde bnde yg tk diingini ❤️

taktahu .. saya haritu terus ke emergency walau darah sikit and tak de rasa sakit .

3y trước

ohhh.. alhamdulillah.... semoga semua baik² jee.... kite sama² doa supaya kite dan baby semua sihat... amiin 😘

sama sis . skrg ni cmne?

3y trước

oh yeke alhamdulillah syukur