darah

Normal ke Kalau Hamil 2bulan Ada kesan drh coklt skit je dkt pad..slama seminggu..😥

11 Các câu trả lời

Kalau bleeding jumpa doktor cepat, saya dulu ada bleeding waktu 1 bulan lebih...Daripada 8 pagi sampai 9 malam menghadap 4 orang doktor...Ambil sampel dalam seminggu panggil chek up lgi dan doktor bagitau saya pembawa GBS...Sedih juga at first, tapi alhamdulillah sekarang anak saya selamat dilahirkan..

Tak normal sis.. Terus gi hospital.. Sbb sy dulu yg first asalnyer coklat sikit jelah lama2 byk n tak ada rezeki.. Alhamdulillah skg hamil 7weeks penah 2 kali gugur .. Semoga sihat dilindungi sehingga bersalin.. Amin..

benda ni jadi pd saya juga tp bila refer doc dan scan baby dan tumbesaran baby is normal serta takde masalah lain2. but, awak still kena jumpa doc untuk check juga ya.

Sye refer prgi jmpa doctor...ambik darah n test hcg 2 kali...tnggu keputusan dari doctor 😔

Tak normal. Segera ke hospital ye sis. Semoga selamat semuanya. Aamiin

Pape bleeding kene refer doktor sis.. semoga sis n baby sihat2 saja

Klu seminggu tu xnormal..biasenya sehari 2 je kluar mcm tu...

X normal sis.. bole terus check ke doktor.

Klau dah seminggu boleh pergi cek

Refer doctor sis