1st Baby

Normal ke kalau first trimester pertama selalu tidur terlentang smbil tinggikn kaki dgn bntl utk rasa selesa..kalau mengiring tue blh skejp je sbb kalau lama mengiring perut rsa x selesa..lps tue bila nk bgn kena slow2 bgn mengiring then duduk dlu..bila nk baring pn kena slow2..klau x perut rsa mcm menekan..jln pn kdg2 slow je..

2 Các câu trả lời

Normal klau bg sy sis... Sy first pregy pon cm tu...ramai ckp xelok tdo telentang but tu je yg selesa tp bila msok 2nd trimester br rasa blh tdo mengiring 😁

Atas 20w x blh tidur terlentang. Angin tu...perut kencang..kena kentut x pun sendawa bg klur.