BSP / GDM 36W

Normal ke kalau dah hujung bulan ni..bsp tinggi...tp on diet.. Maksudnya bacaan pagi 8am/10am tak boleh lebih 5.3 Tapi bacaan 5.7 Bacaan tengahri tak boleh lebih 6.7. Tapi bacaan 7.9 ..bacaan nya lebih sikit²...normal ke tak normal?? Sbb ade jumpa pakar dekat kk. Die kata normal..yg sebelom ni..esok nak kene jmpe lagi..

1 Trả lời

kalau pakar kata normal, normal la kot. Sy 38w, buat bsp jgk, masih di dalam range yg ditetapkan tu

1y trước

owh baik baik..terima kasih