Bacaan bsp utk ibu hamil

Bacaan bsp utk hari ni : Pagi 8am (4.5) Pagi 10am (5.9) Nurse kata kalau bacaan (6.0) dh sangkut.. bacaan jd x cantik.. mmg (6.0) dh tinggi ke utk yg pukul 10 tu.. sbb Saya baca banyak yg (6.7) utk 2 jam slpas mkn..

5 Các câu trả lời

kalau nurse sy okay je 6.0 tu.. jngn lebih dari 6.0.. taknak bacaan tinggi lepas makan tu minum limau kosong ..lepastu bacaan mesti ok..kalau bole jngn makan nasi dulu..lepas pukul 2 bru bolee makan nasi sbb nak ke pukul 8 tu lambat lagi...so bacaan akan ok

2y trước

ok sis.. tq ♥️

Klu sy sblm sarapan tu [email protected] [email protected] ok ja jgn lbih dr 6.7..better maintain paling tinggi [email protected] jm10 tu sis dah makan 30min lpas makan tu sis buat kerja rumah sikit2,kluarkan pluh contoh mnyapu..

2y trước

tq sis ♥️

bacaan bsp kalau 2 jam lepas makan kena bawah 6.7. kalau 6.0 tu ok je lagi. jangan lebih 6.7 je. saya haritu 6.1 lepas 2 jam lunch, doktor ok je

2y trước

td nurse saya kata 6.7 tu utk bacaan gula.. utk bsp lps mkn srpn 6.0.. dh Kira tggi.. lain tempat lain kiraan dorg ye

pkul 10 tu lps 2jam breakfast ke x? kalau genap 2jam, dlm 1 jam ke normal je. dkt remark tulis 1hour lepas breakfast.

2y trước

klinik tmpt saya kol 8am, 10am, 2pm, 8pm.. dh 2 jam tu jarak gn mkn.. tgok pda buku dan bacaan org2 lain.. darah yg kdua tu bawah 6.7.. ke ikut klinik2 jgk ye bacaan dia..

Biasa 6.7

2y trước

Tula.. nurse saya ckp td.. lepas srpn kne 6.0 ke bwah.. tgok dlm bku 6.7 pling tggi.. sabo jela.. lain2 tempatnya lain cara dorg...