24weeks

normal ke kalau dah 24weeks ni baby active setiap 1jam... baby dalam tummy I active nye... hehehe... setiap 1jam Mesti gerak.. helps me...

7 Các câu trả lời

Normal..hehe..mcm sy ritu...mlm dia pling aktif..time mak dia nk tdo..time tu dia berpesta dkt dlm..hehe😂😂😂kul 3pg lg la..siap berpusing bgai...nmpk dia gerak2.. pstu dia keraskn bdn dia duk statik dkt blah kiri bwh.klu time tu berlaku..huish...rs sakit d buatnye .hahadeii😂😂😂...moment peknen yg xdpt d lupekn..rs sonok n happy je..la ni dh brsalin bby dh umo 2 bln..tp rs cm windu that moment..hehe..njoy ur pregnancy okies..😘😉taking care..😉✌

5y trước

Hehhe..😂😂

Baby tgh berpesta dlm tu..hihi.. nnti 28 minggu baru nurse minta monitor prgerakan baby..

5y trước

Okey thanks info yunk

Kita sme .. 24weeks ...... sme la sis baby sy pn active je ... byk bergerak ..

5y trước

Kannn yunkkk Seronok dia dalam tu... hehehe

Normal sis..Tu tnda nyee dia nk kasi tahu yg dia sihat dlm perut 🤭

5y trước

Alhamdulillah .... baik2 aje

Normal sis..Dia dh bergerak aktif dan ade yg xrse lg sgt aktif..

5y trước

Ok tu asalkan ade pergerakkn..Nty kena bt yg crta peegerakan bby pl bila 20mngu keatas xslap..tme tu nk suh tgk pergwrakan yg 10kli...Asl kndungan normal n bby sht okey tu...

owhhh okey dear.. thanks

F