Baby bump

Normal ke kalau baru 1 bulan nampak baby bump atau lain? #FirstTimeMengandung

8 Các câu trả lời

Normal je sis, saya 5month baru ada nmpk baby bump. Org igt sy baru mengandung 1month 😥 doctor scan katanya budak kecik, then alhamdulillah saya selamat melahirkan baby 3.21kg pada 2/8/19

Sy pn mcm mpk bru 5week harini. Tp perut sy mmg buncit sikit sb czer yg dlu2. Tp keras sikit perut tu. As long as xde mslh xpe normal je tu.

normal je sis . xperlu risau jika doc xckp sis ad msala .

Ada org boleh nampak awal

Kalau badan agak gempal, normal.

5y trước

Tapi saya kurus je..berat badan 38

Normal jer rseny.

Haah. Ad yg nmpk awl baby bump.

F