Baby kurang gerak 33w5d

Normal ke kalau baby kurang gerak waktu² pagi ptg.. malam baru gerak....

3 Các câu trả lời

Normal.. pergerakkan baby takde ketetapan bila dia nak brgerak. Dan kdg2 ade perubahan pergerakkan dia.. dah 3rd trim ni mmg ruang makin sempit & baby byk tidur.. mcm sy, hritu ok je baby brgerak siang mlm.. masuk je nk hujung2 trim ni, mmg slow dah dekat sminggu.. tp skrg dia aktif balik.. mlm time tdo lg aktif.

Normal je mommy … baby bila dh msuk 30w mmg kuat tido waktu ptg.. mcm sy.. klau 2jam x gerak sy garu slow2 area pusat.. sbb dy geli .. nnti dy trus bagun trus gerak tumbuk😂kadang kuat dy sepak cara dy cm mrah kejut dy bgun tido

Asalkan cukup 10 gerakan