GIVE ME SOME ADVICE

normal ke kalau baby 4 bulan tak buang air besar dalam sehari ? tapi kencing banyak .

4 Các câu trả lời

kalau bf normal . my baby pun hari ni dah 3 hari dah . tapi kena make sure baby tak kembung perut , perut tak keras and baby tak meragam .

5y trước

tq mommy 😊

my bby also not poo poo everyday.. cmpur bf + fm.. 2 hri skli bru buang air bsr.. jnji xsembelit then wrna njis normal

5y trước

tq mommy 😊

totally normal boleh tunggu sampai 4hari still tak poooo pooooo baru pergi jumpa doc jgn risau mummy

5y trước

tq mommy 😊

Hi mommy... Baby menyusu bdn ke campur.

5y trước

Menyusu badan dan campur fm .. 2 2 pun bagi