koko

normal ke kalau awal2 prgnan keluar koko2...

5 Các câu trả lời

Berapa minggu pregnant ye? Kalau berterusan dan makin bertambah pegi la jmpe doktor. Or keluar tu bersama dgn sakit perut pun pegi la jmpe doktor.

5y trước

xbersama lagi sis..sy pun risau...dia keluar mcm keputihan..tak kerap...

Berapa bulan sekarang? Kalau masih awal, itu mungkin darah implantasi. Tapi darah implantasi tak lama. So kalau lama, better go check doctor

Rujuk dr ya..ada normal ada yg x normal...biasanya normal kalau sekejap saja..tapi kalau makan hari..better cek ga

5y trước

ooo ok baik sis..sbb dia mcm keputihan..tp wrna koko

Kalau normal tak kelua apa apa. So rujuk la doktor

Kalau risau rujuk pada doktor