Anak 2 tahun

Normal ke kalau anak first asyik nangis tanpa sebab dan nak lekat je dgn sya lebih dri sebelum ni. Due dah dkt sgt.. Risau betul nk tinggal dia ngn abi dia. Almaklum dia x pernah jauh ngn sya walau sehari.. Cmne nak buat ya..

2 Các câu trả lời

Normal tu, kawan saya cakap dia pun experience macam tu masa pregnant. Anak tu macam dapat rasa yg dia bakal ada adik. Tu yg dia nak bermanja puas2 tu. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

normal