Pam susu meleleh

Normal ke kalau ada susu yg meleleh sampai kwsn oren (masa mengepam)? Bukan apa sbb rasa mcm salah pam atau salah saiz corong ke..ke ibu2 pun sama jgk mcm ni?

Pam susu meleleh
1 Trả lời

Tak normal. Sepanjang saya pump tak pernah ada isu leaking. And bila kita pump tu kita rasa selesa je tak perlu risau apa. Maybe awak salah corong or tak lekatkan betul kt breast.

8mo trước

Cemana cara pelekatan yg betol ye sis, sbb saya pun selalu leaking masa pump