Lesu Badan X Selesa

Normal ke kalau 1st trimester bdn rasa letih.. Lesu.. Pnat.. Perut x slasa.. Rsa kmbung.. Baring ddk serba x kena.. ?

3 Các câu trả lời

Ya, mummy. 1st trimester, kalau rasa letih, oenat, tak selesa, tak larat - itu normal. Tapi mummy kena ambil makanan tambahan ya. Untuk beri tenaga & support pembesaran baby. Sabar ya Mummy. 1st trimester akan berlalu tanpa disedari. Hadapi dengan tenang & selalulah berkongsi luahan bersama org yang paling dekat dengan kita iaitu suami.

Huwaa. Rasa benda yg sama. Badan rasa tak selesa sgt. Perut mcm nak meletop pulak rasa.

1y trước

Sabar Mummy... Kuatkan semangat 💪🏼💪🏼💪🏼 Mummy mesti boleh

normal tuu jngn risau

5y trước

Rsa x slsa sangat 😥😭