34week Pregnant.

Normal ke kaki bengkak 2-2 belah? Mertua kata asik baring tu kaki bengkakk. Padahal kita naik turun tangga, mcm biasa buat kerja rumah. Kalau duk dalam bilik pun, lipat baju, iron baju (termasuk baju basahan) kemas bilik semua.. Mertua sejenis nak kita buat kerja biar dia nampak. Macam kemas2 katil dlm bilik, cadar ke selimut ke kibas kuat2 bg dia puas hati kita buat keje rumah😅 kalau tidak mcm2 bermain dipikiran dia.

19 Các câu trả lời

kaki bengkak..kiter byk berjalan...bukan masalah suka tdo..dan mungkin jugak..kiter dekat due date melahirkan ank...

Allahu ciannye dpt mil gitu.be strong ye.tido ltk bntal kt kaki. klo rajin beli stoking terapy syok pki.

Ltk bantal bawah kaki klu tido atau semasa berehat. Tinggikan sikit. Semoga Allah permudahkan semuanya.

normal sis.. saya dulu pun mcm tu juga.. comel je kaki.. letak bantal bawah kaki tu..

Makmntua ni... Hahaha bengkak tu sbb bdiri la darah turun ke kaki.

Hihi kalau dok baring je mana datang bengkak kakinya 😅 .

Kaki bengkak berpunca disebabkan kita bnyk berjln msa prgnant

mmg susah kan klu tgl ngan mertua..

Normal