Kaki bayi pengkar

Normal ke kaki baby mcm ni, nmpk mcm pengkar.. baby baru 1 bulan 24 hari.. anak first

Kaki bayi pengkar
5 Các câu trả lời

Biasanya lepas je bersalin nurse atau doc check semua bahagian baby..adik husb saya kaki dia bengkok doc bagi 1 kasut khas untuk pulihkan balik tulang dia alhamdulillah dah okey skrng umur dia dah 3 tahun..kalau nurse tkde ckp pape mknanya baby okey je

anak sy mcmni juga first pastu ad appointment dr nak pkaikan splint tapi sbb pkp rehab tak buka, mak sy urut2 perlahan pastu balut kain ikat kaki dua2..slow2 jela sbb baby..tulang baby lembut boleh lagi..

mcm kaki saya. mak ckp sbb tak sering bedung, sbb tu kaki tak lurus. saya pn kurg pasti, better refer klinik ye

baby 4bulan boleh betulkan lagi ke kaki dia kalau jd mcmni ye...baru perasan kaki anak saya pon mcmni..

nnty chekup baby tanye doktor nnty doktor refer pakar .. InshaAllah takde pape😘