Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Các câu trả lời

normal rasanya.. sy bby first pn xda morning sickness lngsung smpi bersalin.. yg bby second bru sy ada morning sickness masuk dh 10week bru ada..

Same kite xde morning sickness alhamdulillah....maybe normal sebb sy pon 1st baby....simptom ibu2 mengandung pon xde...tau2 ade baby dlm rahim...

Normal, morning sickness atau alahan tak semua ibu mengandung dapat rasa, ada yg langsung tak muntah sepanjang mengandung, ada yang alahan,

Morning sickness xsmstinye kena pada calon ibu....klu xrse morning sickness mungkin terkne pada husband....

Saya pun sama take morning sickness,cuma kadang siang kaki lemas semput bila baring.takda minat nakakan smua tgk mknn pening kepala

Sy xde morning sickness smpai 4 bln lebih, itupn just 3-4 hari.. skrg dh nk masuk 34w.. kwn sy lgsg xde alahan, skrg dh 39w

Normal ja la....bersyukur la sis xda morning sickness...org lain mintak dijauhkan morning sickness...teruk oiii kena.....

Alhamdulillah sis xde morning sickness. Bergantung pd org. Ada sesetengah org 1st trimester mmg teruk morning sickness.

normal je sis. ikut badan memasing . macam saya sepanjang mengandung langsung takde pape alahan. alhamdulillah . 😊

Saya so far dh nk msok 6weeks xda morning sickness.. Harap trus xdala 😅 cuma penat2 ngantok.. Skit pingang jer..