Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Các câu trả lời

Me too so far Alhamdulillah minggu ke 10 xdak lagi mual² teruk .. kecuali kalu lapaq ... perghh sampai ketaq²

lain ibu lain tandanya sis ada yg awal ada yg lewat juga ada yg teruk n ada yg xda morning sickness lgsung

Sye pon x de morning sickness 8w..tpi ade y cakap ade y kne lambt ade y awal prengnant dah kne morning

Depends. Ada yg awal ada yg pertengahan ada yg dekat2 nak bersalin. Sy mabuk ms kandungan 3-4 bulan.

Kdg2 ada jgk mcm tu ..mcm saya mngandung anak ke3 ni ,lgsung teda morning sickness ..dh 26mggu ..

Normal jga tu sis xde morning sickness.. Bersyukurla 😊 tpi kdg2 10 minggu baru muncul tu.

Sy start 3 bulan morning sickness tpi tak lama kejap je.. Nk masuk 4 bulan tak ada dah

Saya dari awal pregnant takde morning sicknes langsung sampai sekarang dah 19week 😅

Normal sis,sy bila tahu mngdung bru strt morning sickness..sblm tu elok jee tkde 😂

Depends.. Ada atau takda morning sickness still normal.. Xsemua kena morning sickness