Mual datang balik

Normal ke ibu2... Hari tu dh ok dh rasa nya dh boleh terima makanan sekarng ni... Macam dtg balik pulak morning sickness ni... Skrng minggu ke 13..memang normal ke yer...

11 Các câu trả lời

sama maybe sbb makan tak ikut waktu and sikit sgt. tapi tuuu lh sy kalau dh makan pon tetap dtg blk dulu dh happy dh alahan hilang tertiba masa pregnant 16week dia dtg blk tapi tak muntah just rasa nk pitam,pening n loya kalau tgk udng ikn ayam. jln kt psr malam pon sama

sama laa dgn saya skrg 🥹 alahan dtg balik ~ nak makan pun payah, saya rasa saya ni mcm dah bestfriend dgn toilet tu.. if nampak sink je terus rasa nak muntah hahahaha

Sy sudh alami nya..morning sickness dtg blik..prgnt no3 pling mncbar..blik2 batuk, slesma.. Skg nk msuk 7bln btuk N slsma mlnda😭

Mmg normal. Sy dpt merasa free morning sickness tu 2 mnggu. Lps tu dtg blk tp on off n x kerap.

Samalah,, da weeks 13 menjadi2 mual .. mkn je keluar .. x makan lapar 🤧

Normal. Ade je org yg hilang kejap morning sickness pastu dtg balik.

Normal sis. Saya yg 3rd trimester ni pon on off sickness nya 😓

sy now 34w...alahan dtg blk..terase mual n kurang selera makan

Kita sama 🥲 rasa nya makin teruk dari Sebelum nya .

normal je