Sakit di bahagian perut

Normal ke ibu Hamil sakit di bahagian perut dan bleeding?

11 Các câu trả lời

Kalau dah bleeding tu usually xnormal tu lagi2 kalau awal pregnancy. Doctor akan ckap normal selagi dia xnmpak kantung or janin. Saya prnah alami. So lastly saya pg hospital swasta terus. Situ doctor masuk muncung itik check, bagi drip air, scan perut and tvs smua dia buat. Amik darah and so on. Siap bagi ubat kuat rahim

Berapa minggu tu? Dia ikut keadaan org sis. Ada yg awal2 pregnant tu cuma spotting je so normal la. Tp boleh juga jd tak normal sbb ancaman keguguran. Lg2 bila da sakit perut. Klu doktor da bg ubat tu, pantau jela. Klu sakit lg boleh ke hosp.

normal x normal, Klau dah bleeding pergi je hospital terus, jngn tanya kat sini, dalam masa 1 minit tu mcm² boleh jadi.. nurse pun selalu pesan klau bleeding ke, Ttiba tekanan darah tinggi atau sebagainya sila rujuk hospital dgn segera

Sy da 6 minggu. Refer dgn doc. Doc kata normal. Doc bg ubt kuatkn rahim. Tapi if rasa perut skt n ada ketulan drh doc suh cpt ke hospt. Tapi smalam prut sy kejang n skt di bhgian ari². Tp xde kluar drh ketul. Cuma drh jenis cair.

10mo trước

6 minggu spotting kot. Sy dulu keluar darah cair biasa je Takde ketul2 Sampaikan sakit teruk sgt, doktor yg keluarkan janin tu. Sepanjang bleeding mmg semua darah cair tp sikit2

kalau dah sampai bleeding jawapan mesti lah TAK NORMAL. tambah2 diawal kehamilan. boleh jadi kandungan luar rahim. ancaman keguguran. segera ke hospital

10mo trước

dapat kn 2nd 3rd option awak, please. kalau boleh refer direct pakar sakit puan. semoga awak & baby dlm keadaan baik2 sahaja. semoga dipermudahkan urusan awak🤍

Kalau bleeding tak normal dear. Di ikuti dengan sakit perut tu. Ancaman keguguran. Cepat2 pergi clinic ya. Semoga dipermudahkan

Kalau smpai bleeding, mcm ada risk tu.. tp doc awk ckp normal just follow ckp doc je la kot sbb dia dh check awk..

tak normal, takut effect kt baby better sis pergi clinic or hospital terus. takut tanda keguguran

bleeding memang x normal.. hospital terus

bleeding tu xnormal