Tanya soalan

Normal ke hamil 15week1day perut kecil je??mcm xda ape² risau pula saya ..bby pun x mgeras..

9 Các câu trả lời

Saya 22 minggu baru nampak. Tapi cute je. Tp alhamdulillah cukup untuk org perasan untuk bagi keutamaan masa dlm tren. Kalau tidak masa awal² tu tpaksala bediri je sebab nak kata prgnant pun perut xberapa nk nampak. ✌🏼

alah tak smstiny preggy kene perot bsr.. sy 8bulan da nie sume baru ckp lahh perot mcm baru 4-5bulan.. hahaha.. elok lah dpt sorok perot.. mcm sy segan sket tnjok perot so prefer kecik.. asal baby shat cukop dah...

Sy 25w ke atas baru start nampak perut. Selagi takde masalah masa checkup, sis tak perlu risau apa2. Baby bump ni ikut badan masing2 tak sama setiap org. Sy perut 7bulan baru rasa baby mengeras. 15w awal lagi tu sis.

Normal je awak. Lain setiap badan mummy. Selagi doc tk ckp ap2, awak jgn fkr bkn². Sy pulak, nk masuk 8 bulan, baru nmpk mcm pregnant, sbb sy jns badan kasar. Org ingt sy berisi je, tk nmpk mcm pregnant 😅

2y trước

sama dh nk msuk 27 week bru org perasan eh pregnant ke🤭

Jangan risau said perut tu… asalkan baby dlm kandungan membesar dengan normal. Mcm I ni, hampir 30weeks baru orang perasaan pregnant good luck, mommy 😘

awak google 15weeks baby tu besar mana. dan boleh tgok perut tu besar mana.. rajin2 research ya

2y trước

xyah google. dkt bby tracker kt apps ni pon ade. ade berat, pjg bby, besar mne. besar guli ke besar oren ke. semua ade. simptom utk mgu ni ade, ape perkembangan bby, perubahan dkt mommy. semua complete dlm apps ni. antara kite rajin belek ke x je. jadi dh x yah risau dh. bby x rasa gerak ke perut x besar ke.

normal awak.. saya baby 7bulan baru nampak baby bump..

normal sis. ..tk npk lagii

awal lg tu

2y trước

Kalau mengeras tu lambat lagi, mengeras tu dekat nak bersalin nnt sis. Awl2 ni dia bergerak slow mcm ada org jentik dlm perut je. Tu pun masa week ke 19 masa sy preggy.