Ketiak berbau

Normal ke dr sebelum beranak smpai dah beranak ketiak berbau dan gelap? Hari2 scrub pun tak hilang kesan daki ngn bau ni. Sebelum pregnat tak pernah cmni #firstmom

7 Các câu trả lời

Sis try beli smelly no more ,ada jual dkt wtson ,ada dua option,spray ada crystal pun ada,x wangi tapi badan x berbau bila pakai,bab hitam tu pemgalaman org yg sy knal,yg gelap akn kembali asal perlahan2 lepas bersalin..

awak pakai ni, sy pakai ni mmg tkde bau langsung ketiak sy. kalau tk mmg berbau gila. sy bila bau ketiak sndiri rasa nk muntah. ada jual kt watson

Sy tengah mengalami skrg.. bau dan sgt hitam.. stress juga dibuat nya tp sy fikir positif je.. semoga lepas bersalin nnt akan kembali normal

2y trước

Sabar je la kn.. org kate pembawaan pregnant.. lepas bersalin nanti xpe pelan2 hilang😊

pembawakan bdk sis,, sy pregnant no2 muka hitam mcm gelaga asap tu,dgn berdaki.. tp lepas bersalin dh xda

saya smasa pregnant ktiak bbau..lepas bsalin bau tu hilang sndri..

2y trước

Sy masih xhilang. Rasanya mcm lagi tengik je 😩

normal

sama!