Opk positif hari ke20 berpantang bersalin. Cucuk Depo. Ada lendir jernih.

Normal ke? Darah nifas xde dh. Keluar lendir je. Saje2 test OPK. Risau pula kan..mmg normal ye jadi positif, ke mmg waktu subur???#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom #bantusharing

Opk positif hari ke20 berpantang bersalin. Cucuk Depo. Ada lendir jernih.
7 Các câu trả lời

hari ke berapa dah cucuk depo? depo kadang kena bagi masa seminggu tak silap baru dia start berkesan, depends on waktu cucuk tu kita kat mana dalam cycle kita.

6mo trước

ok tq sis.. harini sy try test lg tgok cmne

Cucuk depo pun mmg boleh je pregnant. Dah biasa dgr. Sbb tu kena double triple protection.

6mo trước

alamak..huhu

its normal. nasihat saya pantang betul². bak kata orang pantaang 100 hari. hehe

6mo trước

haa tu la..tkejut jgk..mmg nak pantang pun dgn suami.. tp ada lendir jernih kluar,try2 la test opk..terang bnderang jadi nye😂

tak pasti la sis .. nanti update boleh huhu nak tahu jugakk ..

5mo trước

xde ape..mgkin hormon mgndung kot masih ada xtau la..sbb lapstu darah nifas keluar smula

oo x heran la ada yg prggy masa on depo. huhu...

6mo trước

hahahahaha faham🤭

maksudnya, dapat anak ke 2 ke tu?

6mo trước

hahahha

xde pengalaman sis

6mo trước

xpe sis