Darah nifas

Normal ke darah nifas lambat keluar? Saya baru 6hari bersalin secara czer tapi darah nifas tak keluar langsung..cuma lendir2 hitam sedikit saja keluar.

2 Các câu trả lời

Sy pun ceaser. Mmg darah nifas akan keluar Sikit2. Sy sampai x pakai pad sbb x keluar. Kalau buang air baru darah tu ada sikit sekali lendir. Dia akan keluar Sikit2 dan lama. Sampai 60hari. Boleh rujuk nurse kalau sis x yakin

3y trước

ya memang beza sebab bersalin normal darah tu keluar natural ambil masa sikit ..kalau ceaser dia ada cuci sikit sebab tu kurang heheh

Ni sis. Mmg ceaser sikit. Pengalaman mommies #theasianparents