#Mommybuntu

Normal ke dah pregnant masuk minggu ke 6 masih tak ada mual pening kepala semua? Saya rileks je. Hairan jugak

8 Các câu trả lời

Normal, tak semua org confirm akan rasa morning sickness seawal 3-4 minggu, kadang dh nk 12 minggu tu la tetiba datang loya mual muntah2 tu. Selagi tk ada tu layan je, kalau dh dtg menyinggah nnt dok teringat hari-hari yg tk mual 😅

3y trước

😂😂

awal.lagi sis..sya pn pnh tnya mcm ru jgk kat fb..mggu dpnnya..7mggu alahan teruk smpi skrg 16w..tp mana taw rezki sis xde alahan..Alhamdulillah..sya smpi upl 2mggu sbb badan xlarat sgt2..skrg ok dah cuma sakit kpla xhilang2..

Normal. Bersyukur kalau puan tak ada simptom morning sickness langsung. Ada org sampai kena keluar masuk wad. Ada org sampai tahap nak baring je tak boleh nak buat apa

Normal je. Satu je la; Enjoy while it lasts. Sy pun awal2 takde mual muntah. Nak masuk week 18 mual nya mencari toilet. Makan je keluar balik. Tak kira time

normal kot sbb sye pon hampir 6 minggu tpi still xde mual2 or muntah2..

Normal jer... Sya pun tak ada alah ...

Normal sis

normal