New mom to be, 24 weeks !

Normal ke bila tiap kali bangun tidur perut rasa macam mengeras/senak macam tu? #pleasehelp #bantusharing #pregnancy #1stimemom #advicepls #ingintahu #firstbaby #firstmom

New mom to be, 24 weeks !GIF
4 Các câu trả lời

sedang membesar dan kerap mengeras itu tandanye baby lapar sewaktu ibu berpuasa. Dan risiko jiko ibu tak membuka puasa dgn segera.

dah cuba bangun perlahan-lahan masih mengeras ke puan? sbb kita x boleh nk bangun mcm biasa waktu2 tu

3y trước

ohh.. i see okey2 tq 😇

Normal kot. Sy pun selalu mcmtu. Rasa mcm keras myb sbb tekanan masa baring.

3y trước

hehe okey2 tq 😇

Sama kite.