Senak bila bersama

Normal ke bila bersama suami rasa senak ? Saya baru 10 weeks 🥹 takda darah apa pun cuma senak je

11 Các câu trả lời

Saya rasa normal la tu, nt bila perut dah makin besar lebih senak rasanya kalau nak bersama dgn suami. Sy pn x pernah bersama dgn suami pada awal kehamilan. Sy dan suami start bersama pada 16w (2nd trim).

Normal jer sis, InshaAllah selamat bila bersama kecuali doctor nasihatkan untuk tidak bersama disebabkan ade ape² risiko.. tapi bila pregnant ni ada spoting ke baik kita refer klinik untuk cek..

normal je, mungkin sis boleh tukar posisi..sekiranya kita di bawah, memang akan rasa senak skit..tinggikan kawasan bontot atau mana² yang sis rasa selesa serta tidak rasa senak.

better tggu..sy ank nk msk 3 pon berjaga2..lg pnh pnh keguguran..so x nk melalui proses menyesal tu lg..better berjaga2..sis bole beritahu pd suami mintak dia fhm

2y trước

ya..tu pon x kerap..keinginan bersama tu mse prgnt kelaut sket..hehe..hjg2 ok klau kerap..nk mudahkn laluan..

normal. kan bila bersama tu agak menekan, tp boleh perhati ada spotting/bleeding ke tak. kalau takda, Alhamdulillah takda masalah.

sy strt preggy 1st smpai skrg 10w x berani b sama suami,suami pn faham dy nk baby kuat dlu...

bgi sy normal sis. tpi awal kehamilan sy xbersama suami. sbb kandungan bru lgi kn.

2y trước

2 trismeter ke baru bersama?

1st trimester elakkn bersama suami.

2y trước

normal je sis...sy anak ptma alhamdulilah slalu bsma suami dri first smpai bsalin..sy ade tnye doktor bkenaan bsma nie doktor ckp blh je slgi xde spotting.. tp second nie mcm risau pla sbb byk pdpt2 drpd rmai2 ckp xelok bsma awl khamilan.. sbnrnye tue ikt bdn masing2 jgk jgnlh positif sgt..yg pnting kte thu dan pantau keadaan sndri..

normal cuma awl mengandung ni jgn selalu sgt ya

Normal