menyusu

Hello.. Normal ke bila, bayi menyusu mesti bahagian belakang kepala panas, then kluar peluh.. Tp bhgian depan kepala x pula panas.. Cuma bila d blkg kpla start bpeluh mmg satu kpla la bpeluh..

1 Trả lời

Sama macam anak sy. Berpeluh mcm org exercise. Tapi kepala je.. tido pon camtu.. anak sy da setahun lebih so far alhamdulillah xde ape. . Tapi klo mommy risau, waktu menyusu tu record peluh kpala baby lenjun mcm mne.. bile checkup kk.. tunjuk kat nurse.. baru tau basah peluh mcm mne..