pregnant nk masuk 4bln

normal ke bila batuk sakit kat bwh perut.. pregnant nk masuk 4bln dh ?

10 Các câu trả lời

sama..bru ja hlg sakit tu...ni dtg sakit pinggul plk..tp slalu mlm je bru nk sakit..skrg bby 22 minggu..smpai menangis menahan sakit..nk pusing kiri kanan sakit

Sama lha sis Sya dh prengnant msuk 5 bulan msa 4 bulan tu selalu batuk" tapi sya dah dpt rasa pergerakan baby

sya pun sama sis, baby da 8week, sakit perut sangat2 , batuk2, hidung tersumbat, malam susah tidur 😣

normal sis.. sya pun mcm tua juga.. time bersin pun mcm tu

5y trước

Kan 😌

Normal sis..sy lalui masa kandungan 7bulan😩

normal tu. jaga diri baik baik! 💓

normal sis tak de ape

SMA sis

5y trước

Amin sis 😉

Normal😊

normal

5y trước

Klu normal takpe laaa..