Berat badan sama macam sebelum pregnant

Normal ke berat badan sama macam sebelum pregnant? Sebelum pregnant berat 49kg. Tapi time puasa turun 2.5kg (berat time puasa paling rendah 46.5kg) and time ni memang tengah mual dengan banyak makanan. Lepas je puasa, selera dah normal. Berat sekarang dah 49kg balik. Sekarang dah nak masuk 5 bulan.

1 Trả lời

kalau tumbesaran baby pun ok normal je. sbb dulu saya camtu tapi doktor kata takde masalah pun. sebaiknya rujuk doktor juga