Berat mommy turun

Salam semua mommies. Saya tengah buntu sekarang, tengah pregnant 5 bulan dan masa bulan puasa ni berat saya turun 1 kilo. Macam mana nak naikkan berat badan waktu bulan puasa padahal dah makan banyak selepas berbuka dan selepas isyak. Ada tips tak?

1 Trả lời

yg penting ialah berat baby menaik. kalau risau pergi scan tgk perkembangan baby. saya pun masa puasa turun 2kg tapi berat baby menaik dan normal. doktor kata takda apa perlu risau dan teruskan makan macam biasa. jgn kurangkan makanan je.