Berat badan naik mendadak 2 ke 3 kg terus!

Normal ke berat badan naik mendadak sampai 2 ke 3 kg dalam masa seminggu?? Saya due date : 17/8. Trimester ketiga dh skrg. Saya mkn bnyk sikit dia terus naik mendadak mcmtu. Mcm mkn 1× lunch ke sbb mknn sedap plk kan. Lps 2 jam timbang terus naik 2 kg. Pastu kalau turun balik pon 1kg je mcmtu. Biar betul. Ada ibu2 mcm saya jgk ke akhir2 trimester ni?

3 Các câu trả lời

Mcm sy hrtu xde slera mkn berat xnaik.. pastu selera nk mkn burger je terus naik 1kg lebih.. tp dh xnk pk dh pasal berat naik sb dh nk bersalin pn.. 😂

11mo trước

Baby xnaik pn berat ok je.. sy je berat naik..