Normal ke ?

Normal ke berat baby 9bulan naik berapa gram je ? Last check up masa 6bulan berat 8.2, 9bulan berat 8.4 ... risau, tapi nurse cakap masih dalam kawasan normal . Apa ye makanan untuk naikkan berat baby lagi .

2 Các câu trả lời

Haah normal!! Anak lelaki saya pun 9 months.. 6 months haritu 8.7kg kot? Sekarang 9 months 9.3kg je. Katanya normal je naik beberapa gram.. sebab time ni baby punya growth dah slow.. asalkan BMI okay, tak underweight, tak overweight, okay je!!

Anak saya pun lepas 7bulan dia naik 300-500g je, dh tknaik sekilo2 dah. Tp prasan dia mninggi. BMI ok tak

2mo trước

Bmi okey . Alhamdulillah,