bengkak kaki

Normal ke bengkak kaki seawal 21 minggu pregnant?

10 Các câu trả lời

Akk 33week.. Alhamdulillah.. Kaki belum bengkak.. Awak bila duduk.. Kaki jgn tergantung.. Bila tidur... Kaki alaskan bantal agar tinggi n pakai stokin.. N Jgn berdiri terlalu lama...

Saya pnh tnye nurse apa effect klau kaki bengkak. Nurse kata ada potensi ibu boleh dpt sawan. Saya suggest awak pegi jumpa dr utk explanation lebih tepat 😊

Saya haritu pun bengkak tp sikit je dan sekejap . Mungkin sebab banyak berjalan kod sis . Saya haritu banyak berjalan , tu yang bengkak kaki 😅

Awal lg dah mula bengkak tu Masa duduk dan baring cuba naik kan kaki tu.kaki bengkak kekdang terjadi sebab peredaran darah x jalan ke kaki

Sya rasa tu x normal lah awal lgi dah bengkak... Baik jmpa doktor atau tnya nurse yg slalu cek sis tu bila smpai temu jnji d kk

tak normal rasanya. takut pre-eclampsia. better refer nurse or doctor. pastikan tidur bantal tinggi ye.

Ya, sy pun sekarang bengkak kaki 21 baru nak masuk 21 minggu.. Risau jugak ni 😣

sy dr awal peknen dh bengkak kaki

5y trước

tdo kna tggikan kaki..xde drh tggi n diabetes...tiap kali peknen mmg bengkak kaki

Ada yg awal ada yg x sis..

Normal