Beby bF + susu fM tak berak 3hari

Normal ke beby tak berak Bby sy ssu campur patu kdg dh bg susu fm nk bf jgk mmng banyk laa skli mnum bby boy kan Lps tu bby umo sbln gini mmng slalu tsedak kee rsau betul tsedak truk pulak tu mcm ade lendir ape ek nk buat 😭#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

baby kalau tak berak 3 hari kene check prut baby keras x? kalau keras, takot sembelit.. susu fm x sesuai. buat senanam utk senangkan berak. cth kayuh basikal.. mase bg susu tu naikkan sikit bdn baby, & bg baby sendawa dulu br letak kt katil..