5W TANPA ALAHAN??

Normal ke bdoc sahkan kandungan 5w , tp langsg takde alahan apa2, means cuma rasa cramp je kadang2x rasa kuat makn n cepat penat je .. kadang sampai tak yakin pulak preggy slgi tak scan hahaha😅

6 Các câu trả lời

sma lh sis,sy 5w..tp td pg...sy dpt cramp yg kuat dkt bhgian bwah perut...takut sgt😭😭..terus g hospital..mula2 ED suspect ectopic...lps tu ED pass kt OnG..OnG refer tvs scan..bru la nmpk kntung kcik dlm rahim,smua normal..kna repeat scan lg 2w....semoga smuanya ok amiin3....

12mo trước

tmbh2 sy pnh ggur dlu lg laaa fkir byk..dr ckp jgn stress2 😭

nak tanya lah....sye dh 7 week+- smlm scan xde nmpak ap²...tpi buat upt dh 2 kali positif...n smlm scan doc kata xde nmpak ap2 lagi...doc suruh tnggu lagi 2 mnggu n then scan blik...normal ke?....

Alhamdulilah sama la mcam saya, scan kandungan dh 5week nmpk kantung..langsung xda alahan apa2 cuma cramp cpt mkn cpt penat juga hehehe

12mo trước

Betul tu.. kita pgang je perut ni klau cramp2

Saya 5w xde alahan.. Start 6w dh alah mcm2, sgt sensitive dgn bau2 😅

lama ye menunggu hari nk scan comform pregnant n buku buku pink...

12mo trước

7-8 week dh boleh dngr heartbeat dh..

syukur takde alahan sis. Sy pun takde alahan sampai bersalin haa

12mo trước

InshaAllah. doa yg baik2